Skocz do zawartości

borniak_smokers

Borniak
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Kobieta
  • Miejscowość
    Geldrop

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia borniak_smokers

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą

Najnowsze odznaki

1

Reputacja

  1. Program – Jack the Borniak 2025 Miejsce: Borne Sulinowo (mapa) https://www.google.com/maps/place/53°34'25.4"N+16°32'29.9"E/@53.573732,16.54164,17z/data=!3m1!4b1!4m4!3m3!8m2!3d53.573732!4d16.54164?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDkwMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Sobota, 13.09 – Dzień Otwarty (12:00–24:00) Wstęp wolny Program dnia: 10:00 – Odprawa drużyn i organizatorów 12:00 – Oficjalne rozpoczęcie dnia otwartego, powitanie gości (ciągłe) – Konkurs kulinarny: ocena równolegle z wydawaniem dań (porcje degustacyjne) Dania przygotowywane na nowym Borniak INOX WiFi BBDSW-150 – zobacz nowy model w akcji i spróbuj prosto z wędzarni! 15:00 – Pierwsze danie: karkówka z dzika – grupa I 16:00 – Pierwsze danie: karkówka z dzika – grupa II 17:00 – Drugie danie: łopatka wieprzowa – grupa I 18:00 – Drugie danie: łopatka wieprzowa – grupa II Butcher Show: 13:30 – Serwowanie zupy gulaszowej 16:00 – DJ i muzyka na żywo Niedziela, 14.09 – Finał (10:00–17:00) Program dnia: 10:00 – Trzecie danie: gulasz – grupa I 11:00 – Trzecie danie: gulasz – grupa II 12:00 – Czwarte danie: pulled beef – grupa I 13:00 – Czwarte danie: pulled beef – grupa II 14:00 – Piąte danie: deser – grupa I 15:00 – Piąte danie: deser – grupa II Atrakcje dodatkowe: 13:00 – Serwowanie zupy grochowej 17:00 – Oficjalne zakończenie i rozdanie nagród https://www.facebook.com/events/1281866103389577?active_tab=about Jack the Borniak - Agenda (1).mp4
  2. Elita BBQ Europy – Twój czas, by zabłysnąć! Nadchodzi Jack the Borniak 2025 – ostateczne starcie BBQ! Wielkie nagrody, chwała i morze dymu 1. miejsce: BORNIAK INOX WIFI BBDSW-150 + Puchar 2. miejsce: BORNIAK INOX WIFI BBDSW-70 + Puchar 3. miejsce: BORNIAK BST60B Stół + Puchar Masz umiejętności? Udowodnij to przy ogniu i dymie! Zarejestruj się teraz – wyślij e-mail na: pr@grillsportverein.de z następującymi informacjami: Wydarzenie: Jack the Borniak 2025 Nazwa drużyny: Uczestnicy (2-4): Imię i nazwisko kapitana drużyny: Adres kapitana drużyny: Kraj / Miasto / Ulica Adres e-mail / strona internetowa: Telefon / komórka: Wymagana przestrzeń: Inne: Nie tylko grilluj. Przejdź do historii. Zasady / Ogłoszenie Jak zawsze: „10 przykazań Jacka” Nie ma rozróżnienia na drużyny profesjonalne i amatorskie. Każda drużyna otrzyma jednego wędzarnika BORNIAK BBDST-150 – po wydarzeniu drużyny mogą zachować wędzarnik w specjalnej cenie. Tylko ten wędzarnik może być używany podczas imprezy. Inne grille nie są dozwolone. Zapewniamy odpowiednie zasilanie w namiotach konkursowych. 13 września 2025, sobota: Pierwsze danie: cztery równe porcje polędwicy z dzika z dodatkiem – do wędzenia/grillowania dla jury. Polędwice dostarczamy my i tylko one mogą być użyte. Drugie danie: cztery równe porcje wieprzowego Schäufele (płaska łopatka wieprzowa z kością i skórą) z dodatkiem – do grillowania dla jury. Mięso dostarczamy my i tylko ono może być użyte. 14 września 2025, niedziela: Trzecie danie: cztery równe porcje gulaszu z dzika dla jury – do wędzenia/grillowania (przygotowywane w sobotę, drużyny przynoszą np. żeliwny garnek typu Dutch oven). Mięso do gulaszu dostarczamy my i może być użyte tylko w tej formie. Czwarte danie: cztery równe porcje pulled beef dla jury – do wędzenia/grillowania. Mięso do pulled beef dostarczamy my i może być użyte tylko w tej formie. (Danie można również podać jako burgera i przygotować wraz z gulaszem w sobotę). Piąte danie: cztery równe porcje deseru freestyle dla jury – do wędzenia/grillowania. Dania będą podawane jury w pojemnikach gastronomicznych. Każda drużyna będzie również prezentować swoje kreacje na swoim stoisku. Drużyny grillowe/BBQ mogą liczyć 4–6 członków, musi być wyznaczony kapitan drużyny. Drużyny mogą przyprowadzić dowolną liczbę znajomych. Każda drużyna otrzyma koszyk dodatków; można również używać własnych, nieprzetworzonych dodatków. Prosimy przynieść składniki do deseru we własnym zakresie. Każda drużyna wyznaczy dodatkowego członka jury lub jednego ze swojego zespołu; organizator wyznaczy doświadczonych sędziów grillowych/BBQ. Jury ślepe będzie składać się z różnych sędziów drużyn dla każdego dania; zapewnione będzie, że sędzia drużyny nie oceni własnej drużyny. Sobota: Pierwsze danie: Grupa 1 polędwicy z dzika – 15:00, Grupa 2 polędwicy – 16:00 Drugie danie: Grupa 1 łopatki wieprzowej – 17:00, Grupa 2 – 18:00 Niedziela: Trzecie danie: Grupa 1 gulaszu – 10:00, Grupa 2 – 11:00 Czwarte danie: Grupa 1 pulled beef – 12:00, Grupa 2 – 13:00 Piąte danie: Grupa 1 deser – 14:00, Grupa 2 – 15:00 Drużyny same ustawiają wędzarniki Borniak w dniu konkursu. Każda drużyna może przynieść własny namiot – zapewniamy jednak namiot z ławą/piwem dla każdej drużyny. Drużyny piją tylko w granicach swoich możliwości. Tylko woda gazowana – bez ouzo. Uczestnicy wyrażają zgodę na fotografowanie i dokumentację cyfrową. Jeśli nie zdążyłeś wcześniej się ostrzyc, prosimy o informację. Drużyny muszą przestrzegać zasad higieny i chłodzenia specyficznych dla grilla/BBQ. Piątek: Dla drużyn przyjeżdżających w piątek teren będzie dostępny od 10:00. Chętni mogą przygotować przekąski jak zwykle. Sobota: spotkanie drużyn o 8:00, spotkanie kapitanów o 10:00, spotkanie jury o 10:30, terminy dostaw powyżej. Niedziela: ok. 16:00 ceremonia wręczenia nagród, następnie impreza z DJ/live. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za szkody rzeczowe ani obrażenia ciała. Reklama firmowa na drużynach możliwa tylko po konsultacji. Opłata startowa: 250 € z VAT, faktura zostanie wystawiona. Na miejscu jest wystarczająco dużo miejsca dla kamperów i campingów, a także dobre hotele. Jury: powinno być na miejscu najpóźniej o 10:00 w sobotę. Drużyny muszą przynieść tylko narzędzia do wędzenia, przyprawy, produkty do deseru, dodatki, a tym razem także własne namioty i wszelkie akcesoria. Lokalizacja: Kliknij tutaj, aby zobaczyć mapę Serdeczne podziękowania dla partnerów z Borniak oraz wielu pomocników i wsparcia. Cieszymy się na pyszne, wyjątkowe, luźne i „dymne” wydarzenie BBQ z Wami! 🎉 Nie przegap! Jack the Borniak 2025 już nadchodzi — kliknij w link poniżej, aby poznać szczegóły i aktualności! 👇 https://www.facebook.com/events/1281866103389577/ JACK THE BORNIAK PL 2025.pdf
  3. Jack the Wild Boar wraca! W tym roku jeszcze większe, odważniejsze – i otwarte dla wszystkich w sobotę! Jack the Wild Boar – Międzynarodowe Zawody BBQ 13–14 września 2025 | Borne Sulinowo, Polska Sobota, 13 września – Wstęp wolny dla publiczności! Dziczyzna z grilla, ogień, dym, muzyka, jedzenie i najlepsi grillowi zawodnicy z całej Europy. Zabierz znajomych i szykujcie się na aromatyczny weekend w lesie! 🎉 Nie przegap! Jack the Borniak 2025 już nadchodzi — kliknij w link poniżej, aby poznać szczegóły i aktualności! 👇 https://www.facebook.com/events/1281866103389577
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.