Skocz do zawartości

WędzarniczkaSuzi

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Kobieta
  • Miejscowość
    Kętrzyn

Osiągnięcia WędzarniczkaSuzi

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Zapomniałam dopisać, ze na koniec oczywiście podniosłam temp i dopiekłam aż kiełbasa osiągnęła te 67 stopni wewnątrz.
  2. Jak teraz ją sparzę do 72 stopni to powinno pomóc?
  3. zrobiłam 2 raz w życiu kiełbasę krakowską. Niestety mimo, że wędziłam z 6h w temp 55-60 stopni i wewnątrz miała już 67 stopni jak ją wyjmowałam te kawałki szynki, które nie były mielone tylko krojone na 1,5cm kawałki są gumowe jakby były surowe. czy mogę temu jakoś zaradzić? czy zaparzenie jej coś da? niestety nie lubimy takich gumowatych wędlin.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.