Skocz do zawartości

Torquemada

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia Torquemada

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Bardzo dziękuję za udział. :) Pozdrawiam Torquemada
  2. Witam wszystkich uczestników forum. Moje pytanie nie jest związane z produkcją kiełbasy. Otóż nie wiedząc jak przechować pyszną kiełbasę wiejską zacząłem szukać informacji w Internecie i natknąłem się na ten portal. Konkretnie chodzi mi o to jak przez dłuższy czas np 4 tygodnie (w tym podróż kilkunastogodzinna bez lodówki) przechować wiejską kiełbasę (wędzoną), tak aby się nie zepsuła. Słyszałem że można ją "podsuszyć" w lodówce. Od inych zaś, że lepiej byłoby zapiec ją w piecu. Sam już nie wiem. Wy jako fachowcy pewnie będziecie wiedzieć. Pozdrawiam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.