Skocz do zawartości

dylemat

Użytkownicy
  • Postów

    10
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia dylemat

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. dylemat

    lamerskie pytania

    Bardzo dziękuję
  2. dylemat

    lamerskie pytania

    Nie odpowiedziałeś o chodzeniu, może się obraziłeś to wszystko jasne
  3. dylemat

    lamerskie pytania

    Czemu tak pochopnie oceniasz, czytałem o folii ale chciałem dopytać o woreczki śniadaniowe, jeżeli tak ciężko Ci odpowiadać to poprostu olej sprawe i po Twoim kłopocie. Zapytam jeszcze o chłodzenie, po wyjęciu z wody jak można chłodzić, czy zostawić w kuchni czy mozna ochłodzić w zimnej wodzie. Znasz takie przysłowie ludowe : Zapomniał wół jak cielęciem był Pozdrawim
  4. dylemat

    lamerskie pytania

    A jeszcze zapomniałem zapytać, jaką folią należy wyłożyć szynkowar, czy taką jak woreczki śniadaniowe ?
  5. dylemat

    lamerskie pytania

    Dziękuję za cenne uwagi, narazie jestem na etapie szukania szynkowaru, chyba najbardziej popularnego czeskiego, chyba że macie jakieś inne źródła niż allegro, do wskazania
  6. dylemat

    lamerskie pytania

    Jako że jeszcze nigdy nie robiłem nic w szynkowarze mam pytania zupełnie lamerskie więc proszę o proste odpowiedzi. 1. Czy mięso do szybkowara nalezy wkładać do jakieś foli lub coś podobnego ? 2. Jeżeli się gotuje w temp.80st w jakimś naczyniu to ma być ono przykryte ? 3. Jaki poziom wody ma być w naczyniu w którym włożony jest szynkowar ? Może jakieś uwagi żeby zacząć. Z góry dziękuję
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.