Skocz do zawartości

xrut

Użytkownicy
  • Postów

    8
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Kontakt

  • strona WWW
    http://beskid-makowski.pl

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    kraków
  • Zainteresowania
    ryby,grzyby

Osiągnięcia xrut

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. xrut

    Nadziewarka

    O niej czytałem i słyszałem że jako tako sie nadaje po małych przeróbkach, co anerka potwierdził. Wydatek 200zł za sprzet i przerobki jest jak najbardziej do przyjecia dla amatora. Dowcip w tym że teraz na alegro jej nie ma, a w jednym sklepie internetowym jest niedostępna
  2. xrut

    Nadziewarka

    Używałeś jej czy tylko dlatego dobra ze niemiecka. Bo to może byc imoprt z niemiec ale made in china bo tak się zdarza dość często
  3. xrut

    Nadziewarka

    Tez chetnie bym zobaczył te nadziewarkę bo zamierzałem kupic podobną a tu JakubP tak się nadział, że teraz muszę sie jeszcze zastanowić czy warto. I poczekać na konkrety od jakubaP
  4. xrut

    Co gdzie kupić??

    Co do firmy Kaban w krakowie bylem tam dzisiaj 10 po czwartej i zamknięte już było. Okazało się otwarte do 16. Na stronie http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1278 jest podane że do 17 . Mała rzecz ale może moderator lub admin kiedyś poprawi :wink:
  5. xrut

    Ceramiczny nóż?

    Mówią że nie wymaga ostrzenia, ale na marketing trzeba uważać :grin: .Dzieki za błyskawicową odpowiedź
  6. xrut

    Ceramiczny nóż?

    Czy ktos z was używał noża ceramicznego do obróbki miesa? podobno sa potwornie ostre i nie do zajechania, ale tez cena niczego.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.