Skocz do zawartości

pm

Użytkownicy
  • Postów

    1 512
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O pm

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Ślesin
  • Zainteresowania
    modelarstwo, kuchnia

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia pm

Weteran

Weteran (13/14)

  • Aktywny rozmówca Unikat
  • Klub KPPS Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Przyjazny Unikat
  • Pierwszy post

Najnowsze odznaki

173

Reputacja

  1. pm

    Wyroby Dawida

    Wyszły naprawdę dobrze, sam też przymierzam się do tego przepisu.
  2. Adres pmistrzak@op.pl jest na pewno dobry, ale mam jeszcze pawemistrzak@gmail.com Jeśli będziesz tak dobry to spróbuj jeszcze raz na oba adresy Dziękuję i pozdrawiam
  3. Czy mogę prosić o pdf na maila pmistrzak@op.pl
  4. Zdrowych spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego roku dla wszystkich forumowiczów życzy - pm
  5. Boczuś cudo. Pozwolisz, że wykorzystam Twój przepis pod koniec miesiąca.😋
  6. Kilka lat temu kupiłem motoreduktor w tej firmie https://dkmpower.pl/motoreduktor-0-25kw-1400-przekladnia-050-i30-1.html Mam mieszarkę 10l. Załatwiłem to wszystko telefonicznie i mailowo. Bardzo uprzejma Pani zapytała jaką redukcję potrzebuje i jaki mama silnik. i dobrała mi odpowiedni reduktor. W związku z tym, że wyraziłem wątpliwość czy kołnierz silnika będzie pasował poprosiła o przysłanie zdjęcia i na tej podstawie określiła czy wszystko gra. Można kupić modoreduktor z silnikiem jeśli masz kasę.
  7. pm

    pm

    Dokładnie. Przepis tak jak na etykiecie, przyznam się że smaki Jacka mi odpowiadają.
  8. pm

    pm

    Tym razem tuszonka w słoiku po pełnej tyndalizacji. nie mam puszkarki i chyba nie będę nigdy jej miał (kasa + rodzina niechętna, wolą szkło) w kolejce czekają inne wyroby słoikowe. Nie dziwcie się etykiecie, zawsze robię bo nie cierpię myśli "powiedz kotku co jest w środku".
  9. Oooooo mniam mniam, cudowny widok z samego rana.😀
  10. U nas : barszcz czerwony z uszkami paszteciki z kapustą i grzybami ryba po japoński ryba w occie śledź w oleju śledź w śmietanie śledź w żółtym sosie chrzanowym śledź po tatarsku sałatka warzywna kompot z suszu
  11. pm

    pm

    Rzecz jasna, ale najlepsze jest to, że to jest fragment większej całości.
  12. pm

    pm

    Witam Kiełbasa polska wędzona. Wędzona zimnym dymem 2 dni po 6 godzin To moje pierwsze "chwalenie się " moimi wyrobami więc proszę o wyrozumiałość, szczególnie w temacie pisania, zakładania tematów, wielkości zdjęć.
  13. Wielkie dzięki!
  14. Cudo! Tylko skąd u mnie taka słonina? Trzeba by pomyśleć tym bardziej, że ogórki i ekstra dodatek z tego trio już mam.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.