Skocz do zawartości

Kaper

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Chrzanów

Osiągnięcia Kaper

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Radzio dzięki za przepis. Zobaczymy...
  2. No to teraz wszystko jasne:) dziękuję za odpowiedzi:) Pozdrawiam.
  3. No dobrze, teraz wszystko rozumiem. Ale co by było jakbym kiełbasy nie zaparzył może głupie pytanie ale chciałbym wiedzieć Czy jest taki przepis, że podczas wędzenia nie parzy się kiełbasy?
  4. Przepis Eanny jest dosyć ciekawy, ale mam jedno pytanie co do niego - czy muszę parzyć tą kiełbasę podczas podwędzania? W jakim celu parzy się kiełbasę??
  5. Witam serdecznie. Jestem całkowitym laikiem w wykonywaniu wędlin domowych i moje zapytanie dotyczy kiełbas a mianowicie "wiejskiej". Z tego co słyszałem jest to kiełbasa podwędzana bez dodatku peklosoli i nie parzona w trakcie wędzenia... nie wiem. Jeśli jest ktoś w stanie na ten temat się wypowiedzieć to prosiłbym bardzo. A jeśli tak jest to proszę o podanie takiego procesu wykonania. Pozdrawiam.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.