Skocz do zawartości

tree

Użytkownicy
  • Postów

    0
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Nowa Sól
  • Zainteresowania
    jadełko

Osiągnięcia tree

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. tree

    kozina

    dziękuję za szybki odzew, na początek chciałbym zacząć skromnie od jakiegoś mięska z rusztu - grila , mam warunki do produkcji wedlin na własny użytek sporo miejsca na postawienie wędarki itp . ale się boję bo mam cholerne skłonności do tycia i jak zacznę to..... :grin:
  2. tree

    kozina

    Witam wszystkich zadymiaczy , to mój pierwszy post na forum choć samą stronkę odwiedzam regularnie już od dawna i jestem jej wielkim fanem , poleciłem nawet ostatnio swojemu szwagrowi z Francji który od dawna zajmuje się wyrabianiem kiełbas i wędlin na własny użytek i był zachwycony tą stroną. Mam pytanie dotyczące mięsa koziego a właściwie jego smaku, rzecz jest ważna ponieważ słyszałem że przypomina jagnięcinę (baraninę) a ja niestety nie trawię smaku baraniny , nie wiem dlaczego tak jest próbowałem już nie raz , nawet świeżutką jagnięcinę od Araba z marsylskiego targu (vide szwagier z Francji) i odrzucało mnie prawie wymiotowałem. Będę wdzięczny za wszelkie informacje i sugestie.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.