Skocz do zawartości

ziutek

Użytkownicy
  • Postów

    174
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O ziutek

  • Urodziny 30.06.1950

Kontakt

  • strona WWW
    http://jtadko.pl
  • gadu-gadu
    7895474

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Kłobuck
  • Zainteresowania
    zeglarstwo, akwarystyka

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia ziutek

Współpracownik

Współpracownik (7/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. taka skromna kiełbaska na weekend
  2. Witam, na tym zdjęciu jak się powiększy to widać taką ciemniejszą obwódkę na zewnątrz a jaśniejsza w środku. Ogólnie po sparzeniu w żurku jest OK. Sam już nie wiem co myśleć. Właśnie ją rozmrażam, spróbuję jeszcze raz parzyć. Temperaturę pilnuje mi termostat, ale maszynka elektryczna ma swoją specyfikę,za duży rozrzut temperatur, grzanie stygnięcie do ponownego włączenia. Robię już tak od lat i było OK. Termostat jest ustawiony na 71 stopni, pozdro
  3. Witam Wszystkich cieplutko, "udało" mi się nie do parzyć kiełbaskę, jest w tej chwili zamrożona i nie wiem co z tym zrobić, kiełbasa w cienkim flaku 24-26 mm. Za tyle lat raz mi się nie udało, coś mi się porąbało z czasem parzenia. Zawsze musi być ten pierwszy raz, z góry dzięki za odpowiedzi. Jest tego 8 kg. Jutro podam foto, bo nie mam kabla, żeby ściągnąć zdjęcia z aparatu, pozdrawiam.
  4. Dzieki za miłe słowa, kij wygląda jak nowy bo to jest (są) kije do osadzania.
  5. Moja ostatnia skromna kiełbaska
  6. Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, chciałem złożyć wszystkim, najserdeczniejsze życzenia, zdrowych i radosnych Świąt oraz szczęśliwego nowego 2020 roku.
  7. Piękne wyroby Zbójaszku, piękne Zapytam jakim drewnem wędziłeś i jakie fi tej karmelowej zastosujesz do tej karkóweczki. Są jakieś jelita wołowe w które można by włożyć karkóweczkę, jeśli tak, to jakie ?
  8. Witam wszystkich, dawno nic nie pisałem, ale to wcale nie oznacza, że nic nie robię. Chwilowo nie miałem jelit wieprzowych, więc zrobiłem w wołowych.
  9. Dziękuję Wszystkim za pamięć i życzenia urodzinowe. http://images64.fotosik.pl/180/c4d196a335624b51.jpg[/url] http://images65.fotosik.pl/181/4b2f3a347b70612b.jpg http://images64.fotosik.pl/180/fcbba46f1c896b21.jpg nie podaję, składu, po prostu kiełbasa moja i tyle, część była jeszcze raz wędzona po parzeniu http://images65.fotosik.pl/181/7edbbf4cfe46187c.jpg http://images63.fotosik.pl/180/cc42ffb7ed5e1d1d.jpg kaszaneczka z wątróbką wołową http://images64.fotosik.pl/180/46751002ce91ab80.jpg moja nowa wędzarka, w miejsce tej z płyt OSBO
  10. Serdecznie dziękuję za pamięć, za życzenie urodzinowe. Wam również wszystkiego najlepszego, samych radosnych dni, zdrowia przede wszystkim, Ziutek
  11. Serdeczne dzięki za pamięć i życzenia urodzinowe, Ziutek
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.