Skocz do zawartości

edit

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    WARSZAWA
  • Zainteresowania
    mnóstwo

Osiągnięcia edit

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Miło mi. Już się zastanawiam jak w kombiwarze piec pasztety, chleby i inne wspaniałe potrawy, które tu znalazłam. Tylko co z dietą?
  2. Podpisuję się od tym. Dzisiaj piekłam ciasto drożdżowe, z wierzchu było spieczone, na spodzie niedopieczone (175 st. 40 min plus 10 na dopieczenie). Może trzeba wypraktykować, ale co z mięsem? Czy muszę kilka razy zepsuć potrawę żeby się nauczyć?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.