Skocz do zawartości

zabagr

Użytkownicy
  • Postów

    0
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Kontakt

  • strona WWW
    http://www.krzysiekgr1972@interia.pl

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Preston,Anglia
  • Zainteresowania
    kuchnia,przyroda

Osiągnięcia zabagr

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. zabagr

    Przywitanie

    przepraszam za bużkę,ale pisanie na klawiturze to moja pięta Achillesa. [ Dodano: Wto 04 Maj, 2010 21:19 ] Z tą deską to dobre,szkoda ,że koleś zdezerterował! [ Dodano: Wto 04 Maj, 2010 21:36 ] Mam takie drobne pytanie:Jak uwędzić kiełbasę na zimno mając do dyspozycji wędzarnie tradycyjną?Próbuję z palnikiem gazowym,ale nie ma palnika dwuogniskowego czy jak tam się nazywa.Macie jakiś pomysł?
  2. zabagr

    Przywitanie

    Cześć henio.Nie jestem laikiem w tym fachu,ale też nie orłem,dlatego tak napisałem,jeżeli kogoś uraziłem to było to nie zamierzone.
  3. zabagr

    Przywitanie

    Witam serdecznie Wędzarniczą Brać.Od pewnego czasu bacznie Was obserwuje i czytam oraz podziwiam cierpliwość ludzi albo kolegów jeżeli mogę tak powiedzieć,którzy odpowiadają nawet na pozornie bzdurne pytania,mając na uwadze rozwój sztuki masarskiej i propagowania starej i zdrowej techniki wykonywania kiełbas oraz wędzonek.Chwała wam za tę ideę i popieram.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.