Witam Po pierwsze bardzo chciałbym podziękować Pawłowi i Andrzejowi za pomysłowość oraz zaangażowanie osobiste w projekt SDM. Sam kurs uznaje za bardzo udany pod każdym względem: Lokalizacja - bardzo ciekawy ośrodek z rodziny agroturystycznych. Wszystkie wygody zapewnione do takiego stopnia że jeden z kursantów miał 9 miesięcy. Merytoryka - na pewno na bardzo wysokim poziomie, każde pytanie uzyskiwało satysfakcjonującą odpowiedź nawet z obszarów nie związanych ściśle z omawianym tematem. Forma - przyjazny sposób przekazywania informacji nawet dla takich osób które nigdy nie miały nic wspólnego z tą dziedziną Organizacja czasu - Cały zarezerwowany czas wypełniony zgodnie z możliwościami technicznymi i ludzkimi. Precyzyjnie określony ramy czasowe, a co ważniejsze, jak rzadko się to zdarza, wszystko było jak w szwajcarskim zegarku. Andrzej potrafił z tolerancją do 5min i 1 stopnia przewidzieć czas parzenia wielkiej szynki. Wyżywienie - to chyba zagadnienie które nawet nie może podlegać jakim kolwiek wątpliwością (wyśmienite) Uczestnicy - nie wylewają za kołnierz , byli super pomagali doradzali tym którzy byli zieloni (szczególne podziękowania dla Irka i Marka) Wady szkolenia - po powrocie 3kg więcej na wadze, trzeba będzie się jutro trochę spocić Podsumowując Jadąc na szkolenie, myślałem że chodź trochę coś wiem, po powrocie wiem, że nic nie wiem i długa droga abym się dowiedział. Ale dziś na solidnej bazowej wiedzy przekazanej przez profesjonalistów śmiało patrzę w przyszłość i mam nadzieję że pod czujnym okiem ekspertów dobrze i mądrze będę mógł pogłębiać swoją wiedzę nie odkrywając koła na nowo (życie na to za krótkie) Pozdrawiam I jeszcze raz dziękuje wszystkim osobą które miałem okazje poznać PS Materiałem video zostanie rozesłany do Was w przeciągu 18 dni Wojtek