Skocz do zawartości

gruha0

Użytkownicy
  • Postów

    26
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Radlin

Osiągnięcia gruha0

Uczeń

Uczeń (3/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam dzięki za zainteresowanie miro , oto zdjęcia ze środka Andyandy zrobię taki deflektor dzięki za podpowiedź DZIADEK , już mierzyłem temperatury i między dolnym a górnym poziomem jest 8-10 stopni różnicy tylko że ja jak wędzę to na dół daje schaby ,boczki a na górę kiełbasę tylko ja kiełbasę najpierw parze a później delikatnie wędzę to np. jak mam na dole temp 50 55 stopni to na górze wystarczy te 40 45 Pozdrawiam
  2. Witam mam problem mianowicie chodzi o to że chciałem sobie udogodnić i podwyższyłem wędzarnie o 30 cm żeby można było wsadzić więcej wyrobów do komory np szynki i schaby na dół a kiełbasę do góry , przy pierwszym wędzeniu zauważyłem że te wyroby co są na dole wcale nie łapią koloru są blade w trakcie wędzenia musiałem wszystko przekładać na tył komory bo tam najlepiej się wędziło dodam jeszcze że wylot od kanału znajduje się na środku , myślałem tez żeby przesunąć wędzarnie tak aby wylot był z przodu załączam dwa zdjęcia przed i po modyfikacji
  3. ja tez proszę o dopisanie do listy pozdrawiam
  4. gruha0

    Pierwsza kiełbasa

    No tak polędwice
  5. gruha0

    Pierwsza kiełbasa

    schaby były bez kości
  6. gruha0

    Pierwsza kiełbasa

    Boczki widzę, a gdzie te schaby? Schaby 3 ostatnie kije Pozdrawiam
  7. gruha0

    Pierwsza kiełbasa

    I wyroby ze środy Schaby i boczki rolowane
  8. gruha0

    Pierwsza kiełbasa

    Dziękuje bardzo , dzisiaj na szybko zrobiłem bo nie miałem gdzie porozwieszać kiełbasy , wczoraj wszystko na pojemnikach wisiało to dzisiaj do sklepu 2 godz. i zrobione
  9. gruha0

    Pierwsza kiełbasa

    W czasie wędzenia I po Adam boczek sie nie rozpada a farsz daje niekiedy zbig3133 tak jak grube tylko trochę chili i ostrej papryki dodałem żeby były pikantniejsze Pozdrawiam
  10. gruha0

    Pierwsza kiełbasa

    A to wyroby na jutro dzień urlopy trzeba to wykorzystać
  11. gruha0

    Pierwsza kiełbasa

    Super wyglądają Pozdrawiam
  12. gruha0

    Pierwsza kiełbasa

    Oczywiście że się nie obrażę Pozdrawiam.
  13. gruha0

    Pierwsza kiełbasa

    I smakują wybornie . Dziękuje i pozdrawiam
  14. gruha0

    Pierwsza kiełbasa

    Lodówka zaopatrzona po wczorajszym wędzeniu Boczek Schabik Baleronik Szyneczka z tłuszczykiem
  15. gruha0

    Pierwsza kiełbasa

    Wędzone nie parzone. A w Sobotę szyneczki,balerony , polędwica , boczek.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.