@Henryk Kasprzak, Również jestem zniesmaczona Twoimi wyłącznie klakierskimi postami. Tylko na tyle Cię stać? Proszę o wpisy merytoryczne bo dobra produkcja obroni się sama a Twoje "zniesmaczenie i to nie pierwszy raz " robi tylko kwasy na forum. Pokaż swoje piękne, słoneczne produkty aby coś nowego pokazać innym. [Dodano: 01 gru 2018 - 23:56] Jacku, nie aż tak proszę Pokazujesz produkty wykonane w innym standardzie i wykazujesz, że są O.K. Poza tym są ciekawie skomponowane i pięknie uwędzone. Również osadzam farsz kiełbasiany "w masie" bo ma to pewne zalety. Natomiast diabeł tkwi w szczegółach. Gdybyś te warkocze schabowe potraktował szarpakiem maszynką 32, a nie ósemką to poczułbyś różnicę. Może Ty nie, ale Twoja LP lub dziecko na pewno tak. Ta trójka warkoczowa jest specyficzna i czasami ją też używam do kiełbasy po zmieleniu (wilkiem) przez sitko 8 lub nieco mniejsze. Jako klej wydaje mi się słaba ze względu na budowę białek. Nie czepiaj się mnie ale ja niestety ze się nie pokazuje tu ale jestem w tej branzy od 2008 roku niestety i tu mamy dużo roznych problemow