Skocz do zawartości

Henryk Kasprzak

Użytkownicy
  • Postów

    9
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Gniezno

Osiągnięcia Henryk Kasprzak

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. . I oco tobie chodzi
  2. @Henryk Kasprzak, Również jestem zniesmaczona Twoimi wyłącznie klakierskimi postami. Tylko na tyle Cię stać? Proszę o wpisy merytoryczne bo dobra produkcja obroni się sama a Twoje "zniesmaczenie i to nie pierwszy raz " robi tylko kwasy na forum. Pokaż swoje piękne, słoneczne produkty aby coś nowego pokazać innym. [Dodano: 01 gru 2018 - 23:56] Jacku, nie aż tak proszę Pokazujesz produkty wykonane w innym standardzie i wykazujesz, że są O.K. Poza tym są ciekawie skomponowane i pięknie uwędzone. Również osadzam farsz kiełbasiany "w masie" bo ma to pewne zalety. Natomiast diabeł tkwi w szczegółach. Gdybyś te warkocze schabowe potraktował szarpakiem maszynką 32, a nie ósemką to poczułbyś różnicę. Może Ty nie, ale Twoja LP lub dziecko na pewno tak. Ta trójka warkoczowa jest specyficzna i czasami ją też używam do kiełbasy po zmieleniu (wilkiem) przez sitko 8 lub nieco mniejsze. Jako klej wydaje mi się słaba ze względu na budowę białek. Nie czepiaj się mnie ale ja niestety ze się nie pokazuje tu ale jestem w tej branzy od 2008 roku niestety i tu mamy dużo roznych problemow
  3. Jestem tak samo bardzo zniesmaczony ale to nie pierwszy raz .
  4. No widzę że to co mówią o nie których na tym forum jest prawdą .Najmądrzejszy??? to ty napisałeś ja nic takiego nie mówiłem I tu się zgadzam z twoją wypowiedzią w pierwszym zdaniu .Szkoda czasu .Pozdrawiam spokojnych snów życzę Popieram Cie pozdrawiam
  5. Wlasnie o to chodzi ważne aby smakowalo iwszyscy byli zadowoleni!
  6. Bardzo Cie popieram i robie tak samo jak mi smakuje i mojej rodzinie
  7. Masz sluszna racje popieram to
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.