Skocz do zawartości

slafro

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O slafro

  • Urodziny 18.02.1968

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Sępólno Krajeńskie
  • Zainteresowania
    domowe przetwórstwo mięsa na własne potrzeby, wędkarstwo

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia slafro

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
  2. Panie Grzegorzu mam pytanie. Peklując na sucho mięso na wędzonki przykrywa je Pan słoniną. Czy w trakcie tego procesu, który trwa zapewne kilka bądź kilkanaście dni, przekłada Pan mięso (góra - dół, obraca, masuje), czy raz ułożone leży w wytworzonym soku do czasu dalszego życia?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.