arkadiusz, dlaczego wirtualny?? podaj adres to Ci wyślę bo i tak za dużo narobiłem :P a o moje zdrowie nie martw się i tak emerytury nie dożyję bo mnie inni wykończą na forum "tak jest panie psorze" obiecuję postaram się najlepiej jak tylko będę umiał i nauczę się wytwarzania kiełbas "przemysłowych" hehe lubię się z tobą kłócić [ Dodano: Nie 25 Mar, 2012 18:26 ] abratek, ok ale dlaczego zaraz na początku jest atak a nie podejście typu "wiesz my robimy to tak i tak" albo spróbuj to zrobić to tym sposobem bo może być lepszy macie trochę więcej praktyki, wiedzy i lat ale z podejściem do ludzi to raczej u Was słabo a tu od razu szynki spalone fuj, że gorzkie, itp przyznaję się, źle napisałem bo zasolenie nazwałem peklą bo się nie znam uczę się ale jedna osoba mi to wytłumaczyła a inni to się tak oburzyli jak by to był grzech ciężki typu zabójstwo jakoś mięso się nie oburzyło że zostało zasolone a nie zapeklowane