Skocz do zawartości

fabisz

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Sosnowiec

Osiągnięcia fabisz

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witajcie. Mam dylemat. Chcę wybudować wędzarnie z grillem i suszarnią owoców i wszystko przykryć małą altaną (około 3x3 m), przy czym wędzarnia stanowiłaby jedną ze ścian. Komora wędzenia ma też być komorą grilla (po otworzeniu drzwiczek). Zacząłem się zastanawiać, czy dym wydobywający się podczas wędzenia z okolicy drzwiczek (w małym zakresie, ale zawsze) oraz otwieranie i zamykanie paleniska nie będzie zbyt uciążliwy dla siedzących w altanie osób. Ponadto, czy komora wędzenia po otworzeniu do korzystania z grilla nie będzie zbyt "aromatyczna" :-). Czy nie lepiej zbudować osobną wędzarnię poza altaną, a w altanie wybudować tylko mały osobny grill? Dziękuje z góry za wymianę doświadczeń.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.