Skocz do zawartości

pinio113

Użytkownicy
  • Postów

    6
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Łódź

Osiągnięcia pinio113

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Serdeczne podziękowania dla kolegów Bagno i Dziadek za zorganizowanie tego spotkania. Na plus: - fantastyczna atmosfera i duża dawka wiedzy praktycznej ( jako totalny żółtodziób mogłem zapytać o wszystko i nie było "zbyt oczywistych" pytań, wszystko świetnie i przystępnie wyjaśnione ) - świetna kuchnia ( możliwość dostosowania posiłków dla alergików, diabetyków, vegetarian itp.- z vege to nie żart ) - możliwość podejrzenia urządzeń do rzemieślniczego przerobu mięsa w masarni Andrzeja i poznanie poszczególnych etapów produkcji - możliwość osobistego poznania zarówno kadry jak i ludzi o podobnych zainteresowaniach- innych kursantów - wędliny zrobione na kursie zabrane do domu, nie ważyłem ale około 6 kg. produktów na osobę - jeżeli o czymś zapomniałem proszę dopisywać Na minus - za krótko... chciałoby się dłużej Jeżeli ktokolwiek przegląda ten wątek i ma wątpliwości czy zapisać się na następny z chęcią odpowiem na pw. na wszystkie pytania z punktu widzenia uczestnika kursu i początkującego zadymiacza ( bez żadnego doświadczenia ).
  2. Wiem i przeczytałem to jak wpłacałem zaliczkę. Klasyczne zamotanie.
  3. Dopłacone. P.S. A ja się wkręciłem i byłem przekonany, że reszta do zapłaty w dniu przyjazdu na kurs ..., dobrze, że zaglądałem na forum.
  4. Dzisiaj dopłacam resztę.
  5. Nie chciałbym być żle zrozumiany, jestem kursantem a nie organizatorem. Dla mnie akurat data spotkania jest obojętna ale bez względu na to jaki termin będzie zaproponowany na pewno znajdą się osoby, którym z jakiegoś względu nie będzie on odpowiadał. Piszesz, że pod koniec marca będzie łatwiej zapełnić listę to znaczy masz na myśli siebie czy jeszcze kogoś?
  6. Panowie i Panie. Nie wstydzić się, zapisywać. Fajna atmosfera i przy okazji można nauczyć się nowych rzeczy i Wasze wędlinki będą jeszcze lepsze.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.