Skocz do zawartości

eskin75

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    śląsk

Osiągnięcia eskin75

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. w jaki sposób zaizolowac ten komin?
  2. rura w kanale dymowym jest pod lekkim kątem [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2012 14:25 ] mam pytanko ,ostatnie wędzenie wędlin (boczek,karczek,szynka ,schab) po sparzeniu i ostygnięciu troszke są za twarde ,jaka może byc przyczyna.
  3. moja budowla [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2012 09:27 ] [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2012 09:28 ] [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2012 09:29 ] [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2012 09:31 ] [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2012 09:32 ] [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2012 09:33 ] [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2012 09:38 ] a tu już wędzenie,dorada i filet z łososia [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2012 09:39 ] [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2012 09:40 ] no i serek [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2012 09:43 ] no i wędlinki boczek,schab ,karczek i szynka http://images38.fotosik.pl/1801/34065bb30e279d68med.jpg
  4. co do skroplin to pojawiają się do rozgrzania wędzarni,potem już jest spoko:).Znajde chwile czasu to wrzuce całą budowe mojej wędzarni,a projekt własny:)pozdrawiam
  5. moja wędzarnia:)sorki że się podpiąłem ,oceniac:))) [ Dodano: Wto 25 Wrz, 2012 14:32 ] [ Dodano: Wto 25 Wrz, 2012 14:34 ]
  6. eskin75

    Przywitanie

    witam wszystkich:)
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.