Skocz do zawartości

Tomasz Maroszek

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Opole

Osiągnięcia Tomasz Maroszek

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. :thumbsup: IZETTO, oczywiście można użyc zwykłej soli, kiełbasa będzie bardziej tradycyjna lekko szara. Radzę wybrac jeden przepis np. mój" kiełbasa biała parzona TOMKÓW" I TEGO SIĘ TRZYMAC. Wodę dodajemy na końcu do zmielonego i przyprawionego farszu długo wyrabiając farsz aż będzie kleisty. Z wołowiny zrezygnował bym. Życzę wielkiej frajdy i smacznego. :thumbsup:
  2. Na święta przyszło do nas większe grono osób łącznie z taką która nie je wędlin i poproszone o szczerą ocenę kiełbasy wszystkie oceniły ją bardzo dobrze. Goście byli już w sile wieku (średnia ca 60 lat) a więc mieli możność jedzenia w swoim życiu różnych "smakołyków". Bardzo czekam aż ktoś spróbuje zrobić kiełbasę wg mojego przepisu i ją oceni. Pozdrawiam Edgetrader
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.