Skocz do zawartości

alicjaprv

Użytkownicy
  • Postów

    8
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Olsztyn
  • Zainteresowania
    las, jezioro, kuchnia i wszystko co się z tym wiąże.

Osiągnięcia alicjaprv

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. boczek peklujesz ze skórą, jaka ona jest po uwędzeniu? [ Dodano: Wto 04 Cze, 2013 23:16 ] ile peklujesz te smakołyczki?
  2. Karolu, jak się robi taką galaretkę do schabu? zdradź swoją tajemnice, proszę. :rolleyes: [ Dodano: Czw 09 Maj, 2013 20:48 ] alicjaprv,
  3. robię tak jak ania27, ale przyprawiam masłem, imbirem i gałką muszkatołową. jest obłędnie pyszna. nawet ci co się bali spróbować chwalili.
  4. wędzoneczki wyglądają świetnie, do dziś już pewnie mało zostało, jak cokolwiek. a mam pytanie o "elektroniczny z alarmem low i high - super sprawa". jak rzucisz jakieś foto to może też taki nabędę , albo powiedz gdzie go można kupić. proszę.
  5. no cóż można ocenić wzrokiem? zdjęcie piękne, szyneczki wyglądają bardzo apetycznie, ale co do smaku to mogę się tylko rozmarzać. za to ten, który je spożył na pewno może powiedzieć więcej.
  6. alicjaprv

    Wyroby menzur'a

    a ślinka sama cieknie, bardzo apetycznie wygląda ta galaretka na obrzeżach
  7. też się przymierzam do wyrobów słoikowych, najbardziej tęskno mi za galaretką obok mięsa, muszę tylko jakiś dobry przepis wyczaić, żeby od pierwszego razu się nie rozczarować. byłoby to straszne i zniechęciłoby mnie na zawsze, a do tego nie mogę dopuścić.
  8. a jakiś przepis na smakowicie wyglądające bułeczki jak poproszę, to jest szansa?
  9. alicjaprv

    Przywitanie

    witam jestem zupełna świeżynka i na forum i jeśli chodzi o moje doświadczenia w robieniu swojskich wyrobów typu kiełbasy, szynki, polędwice i balerony. nie mniej mam wiele chęci, by to zmienić. korzystając z forum na bieżąco będę informowała o moich działaniach. :idea:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.