Cześć Wszystkim, po kilku latach używania Profi Cook wyzionął ducha , po przebrnięciu 141 stron na forum wybór powinien być tylko jeden - ponownie kupić Profi Cook. Jednak nurtuje mnie pytanie co jeżeli chciałbym coś lepszego? - Caso FastVac 500 - czy warto, czy faktycznie jest mocniejsze,lepsze? - nieźle wygląda Caso FastVac 3000 ale nigdzie nie jest dostępne - Hendi Kitchen Line 35 cm ? tu już duży przeskok cenowy - no i półka cenowa "kosmos" - Hendi Profi Line, Lava 300 Premium pakuję ok 150-200 kg rocznie poprzednia niby działała ale ciągle coś.. albo trzeba czekać aż ostygnie, alby pociągnie trochę wilgoci i nie zgrzeje, albo jak już zgrzeje to co 10 worek się rozszczelni jak nie zrobię 2 zgrzewów ( a to już strasznie zżera czas i nerwy ) kuszą mnie te 2 zgrzewy i deklaracja -0,9 bar listwa max do 35 cm - większej nie potrzebuję co możecie poradzić i polecić ?