Skocz do zawartości

beatrize83

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Tomaszów

Osiągnięcia beatrize83

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Może to jest Polska Norma. Nie wiem kto nie jest podpisana, nie dawno poszłam do pracy, ktoś wcześniej. a receptury w zakładzie się zmieniają jak kalejdoskop nikt się normami nie przejmuje z samego składu się chyba da się to jakoś da wyliczyć.? Pomocy
  2. Jak smakują te wędlinki? Uwędzone już?
  3. no i właśnie o te poszczególne klasy mięsa chodzi [ Dodano: Wto 12 Lut, 2013 22:07 ] Przepraszam nie wiedziałam że nie mogę zadawać pytań?
  4. np mielonka szlachecka wp. II A 50kg Wp.II B 25kg Wp III 20 emulsja ze skórek 5 kg woda 26,6 kg skrobia 2 kg peklosól 1,9 mieszanka jakaś Aktiv HAM 1,5kg mieszanka gulasz angielski 1,4 chodzi mi tylko o pih matematyka spoko Ale jak krowie na rowie proszę tak bym resztę asortymentów sama zrobiła [ Dodano: Wto 12 Lut, 2013 19:42 ] woda 63,4 białko 12,5 tłuszcz 20,4 skrobia 1,4 [ Dodano: Wto 12 Lut, 2013 19:43 ] to że nie dawno dołaczyłam do forum nie oznacza że go nie śledzę [ Dodano: Wto 12 Lut, 2013 19:45 ] byłam w Konopiskach k/ Częstochowy myślałam ze tam tylko garniaki sprzedają a tu proszę [ Dodano: Wto 12 Lut, 2013 19:51 ] według normy zakładowej :smile:
  5. Czy może ktoś mi pomóc? chodzi mi o wyliczenie procentowej zawartości mięsa w kiełbasie na jakimś konkretnym przykładzie i tak by PIH sie nie czepiał :blush:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.