Skocz do zawartości

nerd

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Gliwice

Osiągnięcia nerd

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. U mnie na laptopie zmianę głośności wykonuje się za pomocą kombinacji klawiszy Fn+F11 lub Fn+F12. Dość dziwne, wiem Ale mój typ tak ma. Może u Ciebie też zadziała
  2. nerd

    Szynkowar

    Pokrywka i docisk wyglądają tak (dla największego szynkowaru): http://www.tradismak.pl/userdata/gfx/313204766ca7c41a2f1c0f237746f383.jpg A po złożeniu tak: http://www.tradismak.pl/userdata/gfx/b68476dca99b3beb1c218374a2fa857d.jpg Można też mieć wersję z termometrem: http://www.tradismak.pl/userdata/gfx/9b0eea3e7243cbac3cdc54dd8eeef5e3.jpg A efekt użycia jest chyba całkiem fajny. Wygląda apetycznie: http://www.tradismak.pl/userdata/gfx/0cac1d850197e5e1f678da291aec2b7a.jpg http://www.tradismak.pl/userdata/gfx/89846908cc65605726ec28c520c364d7.jpg Fotki pobrałem z opisu produktu: http://www.tradismak.pl/pl/p/Prasowanka-szynkowar-Kwartet-o-pojemnosci-3600-gram/230
  3. nerd

    Szynkowar

    Ja tam widzę jeszcze większe pojemności. Maksymalna to 3,5 kg. Ja akurat wolę mniejsze gabaryty http://www.tradismak.pl/pl/p/Prasowanki-szynkowary-komplet-4-szt.-o-pojemn.-8100-gram/231 http://www.tradismak.pl/userdata/gfx/ef874340c685798d6ab23be13be12ec0.jpg
  4. nerd

    Wybór nadziewarki.

    A właśnie. Widziałem taką nadziewarkę w kilku różnych miejscach. Nie wiem czy są to te same modele, czy też zmodyfikowane przez Chińczyków? Wiesz coś może o tym?
  5. nerd

    Co macie dziś na obiad?

    Wygląda super Na pewno żona była wniebowzięta. A ja dzisiaj co prawda nie podałem nic w domu ale za to mnie podano - piersi kurczaka w musztardzie i zalewie śmietanowej. Powiem wam, że palce lizać. Mięso było kruchutkie. Co prawda wolę wieprzowinkę, ale takim kurczaczkiem też nie gardzę Dla zainteresowanych - piersi pokrojone w kostkę i obtoczone w musztardzie rosyjskiej. Odstawione na jakieś 2 godzinki a później zalane śmietaną kremówką. Pieczone w 200 st.C przez godzinę. Polecam! Jak będę w domu i sam coś upichcę to wrzucę fotki. Nie mogę być w końcu gorszy od innych
  6. nerd

    Przywitanie

    Cześć Uwielbiam domowe wędliny Wreszcie trafiłem w odpowiednie miejsce. Dzięki Ci Panie za to forum i pozdrawiam wszystkich uwędzonych, nieposkromionych i zawsze mięsożernych. Howgh!
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.