Skocz do zawartości

Marta2399

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Kobieta
  • Miejscowość
    bydgoszcz

Osiągnięcia Marta2399

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dzieki bardzo za porady, kielbasy po parzeniu juz nie sa takie slone, i wyszly bardzo dobre. Kazdy uczy sie metoda prob i bledow:)
  2. Dzieki za pomoc. Dzis jeszcze bede je wedzic w 30 stopniach i zobaczymy co wyjdzie z tego. Zjadliwe napewno beda
  3. Mieso peklowalam 5 dni a peklosoli dalam wg tabeli dziadka. Peklowane bylo razem z szynkami. Chcialam otrzyma kielbase typu polska taka surowa i je wedzilam w 30 stopniach, oraz taka jak jalowcowa i ona w 55stopniach i ta powinnam sparzyc jeszcze tak?
  4. Witam, drugi raz robilam kielbasy, przy doprawianiu farsz byl dobry. Jedna część wedzilam na zimno, natomiast druga na cieplo. No i niestety po uwedzeniu wyszly za slone, czy da sie je uratowac?? Myslalam aby je sparzyc, ale nie wiem ile czasu potrzeba. Prosze pomozcie.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.