Skocz do zawartości

alabama

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Kobieta
  • Miejscowość
    Gwadelupa

Osiągnięcia alabama

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. No dzięki, super !!! Jak wykonam to dzieło, to powiem jak się udało. A potem do wędlin pewnie... jak już tu jestem...
  2. Maad - zweryfikuj please... A więc mięso kroję na kawałki - albo nie, podsmażam na patelni - albo nie, wcześniej chyba jakoś doprawiam albo marynuję chyba ? następnie wkładam do wolnowara na spód, na to daję mrożonkę warzywną, pewnie też jakoś ją doprawiam, i dalej co ? zalewam wodą ? czy bulionem ? może wodą z kostką bulionu...
  3. eAnna witaj ! nie mogę dla siebie, facet czyli mąż poślubiony jest czujny, przed nim tak się staram... Help ! jak tu się cytuje ???
  4. Hej Roger ! Problem jest taki, że nie wiem czy tak samo się zachowują w tym garnku warzywa mrożone . Czy mrożonki ugotują się szybciej ? wolniej ?? Czy też się nie rozlecą po 6 h ??? Nie chcę pierwszego dania zepsuć, bo będzie obciach... dlatego odwlekam start na wolnowarze i sie staram dokształcić...
  5. Sorry, że pierwszy post w sprawie wolnowara - ale Google mnie tu skierował a potem już trzeba było się tu zarejestrować, no i jestem. Mam pytanie do doświadczonych koleżanek i kolegów - jak przyrządzić w wolnowarze mięso (wołowina, wieprzowina, drób) w warzywach mrożonych. Miałyby to być dania typu eintopf, jeśli dobrze piszę. Chciałabym wykorzystywać różne mrożonki, także zupy, teraz na przedwiośniu i przednówku. Jestem początkująca w kuchni, ale mam ambicję szybko się nauczyć, tylko proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam !
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.