Skocz do zawartości

mawy

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Warszawa

Osiągnięcia mawy

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dzięki to jest argument, czyli nie mogę przekroczyć temperatury wrzenia wody. Zamierzam piec sarnę w weekend, ale chyba jutro zakupię udko kurczaka i na próbę upiekę w okolicach 100C.
  2. Co za pytanie, a jak wzrośnie do 105? Pytam się generalnie czy w takiej folii można piec i ewentualnie w granicach jakich temperatur?
  3. Właśnie nie wiem, nie mam opakowania, są to normalne worki do pakowarki próżniowej, folia moletowana
  4. Pytanie jak w temacie: Czy w foli do pakowania próżniowego można piec mięso, zapeklowałem ładny udziec sarny próżniowo i kusi mnie by je upiec w tej folii razem z zalewą. Zamierzam piec powoli całą noc w temp. 90 - 100C. Czy ta folia nadaje się do pieczenia.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.