Skocz do zawartości

Fiodor

Użytkownicy
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Trójmiasto

Osiągnięcia Fiodor

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam, przepraszam za głupie pytanie ale chciał bym zacząć robić domowe salami ewentualnie inne kiełbasy. Nie mam możliwości wędzenia mięs... stąd moje pytanie. Czy wędzenie jest wymagane by np zachować świeżość (czy zdatność do spożycia?) czy samo suszenie wystarczy i można zrezygnować z wędzenia w większości przypadków - jak nie w każdym. Innymi słowy czy mogę zrobić porządne salami lub kiełbasę w ogóle ich nie wędząc? Mowa tu o "zwykłych" kiełbasach i salami - nie suszonych z białą plęśnią i nadzianych orzechami. Z góry dziękuje za odpowiedź.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.