Skocz do zawartości

Rdkles

Użytkownicy
  • Postów

    0
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Kraków
  • Zainteresowania
    Przetwórstwem mięsa jego zmianami fizykochemicznymi, sensorycznymi podczas obróbki cieplej oraz właściwościami dodatków funkcjonalnych do przetworów mięsnych

Osiągnięcia Rdkles

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Rdkles

    Przywitanie

    Witam serdecznie wszystkich znawców. Cieszę się je istnieje takie forum, które tak prężnie działa i codziennie dostarcza nowych informacji dt. tematów z mięsem i jego przetwórstwem. Ja nazywam się Radek i aktualnie jestem na magisterce na specjalizacji Przetwórstwo mięsa, tak więc życzę sobie zgłębiać praktyczną wiedzę i działać / wytwarzać swoje produkty. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w działalności na forum
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.