Skocz do zawartości

Więckowiak51

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    szczecin

Osiągnięcia Więckowiak51

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Więckowiak51

    Wędzonki Leszka

    Te są wstrzemięźliwości zaszczyty, pobudki, Te są”. „Bądź zdrów!” „Gdzież idziesz?” „Napiję się wódki”.
  2. Więckowiak51

    Wędzonki Leszka

    Jak mamy Maxell wierzyć w puste słowa.
  3. Więckowiak51

    Wędzonki Leszka

    Gdzie tak pisze? No właśnie podałem link.
  4. Więckowiak51

    Wędzonki Leszka

    Czytam temat: Jak uniknąć twardego jelita na kiełbasie parzonej? - Podstawy technologii - Wędliny domowe - forum a tam pisze że generalną jest osadzanie kiełbasy w lodówce. Że wielu forumowiczów tak robi.
  5. Więckowiak51

    Wędzonki Leszka

    Ja nie zgodzę się z ostatnią wypowiedzią. Jaka różnica czy mięso leży luzem czy w osłonce? Ja zawszę kiełbasę nadziewam wieczorem a rano wędzę. Nigdy nie miałem żadnej niespodzianki negatywnej, bo i dlaczego. Zawsze kiełbasy wychodzą super.
  6. Więckowiak51

    Przywitanie

    Witam. Jestem z Zachodniopomorskiego. Wędzę od jakiegoś czasu na oko. Podobno smakują moje wyroby rodzinie bo wciąż dopominają się moje wyroby. Wędzarnie mam na działce z beczki.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.