Skocz do zawartości

goku22

Użytkownicy
  • Postów

    9
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Różyny

Osiągnięcia goku22

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ok. Zanawiam. Dziękuje za odpowiedz. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
  2. To jest pytanie czy stwierdzenie faktu?Tzn. Jest sterowanie ręczne gdzie możemy odrazu przejść do zgrzewania? O to głównie mi chodzi... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
  3. W tym proficook 1080 jest opcja samego zgrzewania bez odssysania? Myśle o pakowanie mięsa z zalewą do peklowania, tak żeby w lodówce można było trzymać. Uda się coś takiego? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
  4. Dzięki maarec. Będę budował taką właśnie wędzarnia, jutro start. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
  5. Witam, Jako nowicjusz chciałem się podpytać, która wędzarnia jest łatwiejsza w obsłudze. Na zdrowy rozsądek łatwiej jest utrzymać oczekiwaną temperaturę w wędzarniach z paleniskami pośrednimi, gdzie spaliny są dodatkowo chłodzone przez kanał, ale może zle myślę. Poza tym u mnie potrafi nieźle wiać wiatr i czasem ciężko będzie się od niego opędzić. Który typ wędzarni będzie lepszy?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.