Skocz do zawartości

Adam.B

Użytkownicy
  • Postów

    8
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Władysławowo

Osiągnięcia Adam.B

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Przed chwilą dokonałem przelewu, do zobaczenia pozdrawiam Adam.B
  2. Też robiłem w czwartek kabanosy (po raz pierwszy) i wymyśliłem sobie jelita baranie. Nie rzuciłem roboty bo się zawziąłem, że nie dam się pokonać ale rwały się po mistrzowsku. Nakładanie na lejek - użyłem "patentu" - cieniutki wkrętak krzyżakowy, chwytałem końcówkę jelita i wciskałem wkrętak w środek, następnie dało się rozdzielić ścianki jelita. Nie powiem, że to było bardzo łatwe ale dało się zrobić. Znacznie gorsze jest pękanie co kawałek. Przez to wydajność jelit była mała i kończyłem w kolagenowych. Wcześniej widziałem gdzieś wpis że kabanosy wyszły trochę gumowe, czy może mi ktoś powiedzieć od czego robią się właśnie takie lekko gumowate, bo nie bardzo mogę znaleźć jakieś wpisy na ten temat. A wszystkim miłośnikom wędlin domowych składam najserdeczniejsze życzenia - niech radość i pokój Świąt towarzyszą wszystkim przez cały Nowy Rok. Życzę by był to rok szczęśliwy i bogaty w osobiste doznania, by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań Pozdrowienia dla wszystkich uczestników kursów Adam
  3. Żaden internet ani szkolenie online nie zastąpi bezpośrednich spotkań w sympatycznym towarzystwie. I nie dotyczy to tylko wieczornych degustacji, a całego czasu szkolenia. Każda wątpliwość czy niewiedza zostaje wyjaśniona "tu i teraz" przez prowadzących lub bardziej doświadczonych uczestników.
  4. Witam, jestem chętny na kurs marcowy, więc proszę dopisz mnie Waldku do listy - Adam.B Pozdrawiam Wszystkich uczestników ostatniego kursu II stopnia.
  5. czy jest gdzieś zamieszczona lista uczestników kursu II stopnia planowanego na 16-18 listopada. Pozdrawiam Adam
  6. Dzięki za informację, znalazłem wczoraj i już się zapisałem Adam.B
  7. Znalazłem w postach informację, że będzie organizowany kurs 23 listopada, lecz nie widzę więcej informacji na ten temat, nawet w wykazie kursów na 2018. Pozdrawiam Adam.B
  8. Byłem na kursie po raz pierwszy. Atmosfera fantastyczna, specjaliści wielkiej klasy i o wielkiej wyrozumiałości dla niektórych naszych pytań. Można bardzo dużo wiedzy uzyskać w tak krótkim czasie, a i smakowitych wyrobów popróbować. Zdobytą wiedzę już stosuję w wyrobach przedświątecznych. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników - pasjonatów dobrego jedzenia i oczywiście dla mistrzów ceremonii.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.