Skocz do zawartości

mateusz8230

Użytkownicy
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    ostrow wielkopolski

Osiągnięcia mateusz8230

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam wszystkich. Zakladam temat poniewaz mam powazny problem z konsystencją kielbas... Próbowałem juz wielu przepisów, kielbasy bardziej tłuste,oraz mniej tłuste,przyprawy,rodzaję mięs itp... Cały czas kielbasa wychodzi jakby ,,kaszkowata'' mięso bardzo mało spójne po ugrzaniu poprostu sie rozpada. Wyrabiałem recznie juz kielbasy nawet i 60minut i 15 i cały czas ten sam problem. W czym jest problem? Dodam jeszcze ze kielbasa po ugotowaniu jest jakby miejscami pusta a flak dosc gruby mi się wydaję (tak jak bym chciał ugryzc flak od pasztetu). Pozdrawiam i proszę o pomoc.Na wszelkie pytania z chęcią odpowiem. Dodatkowe informacje: Moja wedzarnia ma wymiary okolo 130cm wys ,100cm szerokosci,80cm głebokosci, dym z paleniska doprowadzam rurami dymowymi o srednicy 200mm, palenisko o wymiarach 45x40x60cm
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.