Skocz do zawartości

Baaxa

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Kobieta
  • Miejscowość
    Ojrzanowo

Ostatnie wizyty

32 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Baaxa

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. A dziękuję, będę śledzić na bieżąco Jasne, że mi się chciało, nic tylko brać przykład z mistrza... Oczywiście trzeba się czymś pochwalić na początek, więc prezentuję pierwszego (jest ich już dużo więcej) camemberta, mozarellę oraz dzisiejszy koryciński z czarnuszką. Pozdrawiam wszystkich ☺ [Dodano: 25 kwi 2018 - 22:18] Tez się dziwię A dziękuję, będę śledzić na bieżąco Pewnie że mi się chciało nic tylko brać przykład z mistrza... Oczywiście trzeba się czymś pochwalić na początek, więc prezentuję mojego pierwszego camemberta (jest ich już dużo więcej), mozarellę i dzisiejszy koryciński z czarnuszką. Pozdrawiam wszystkich, może rozwieję tą "nudę"..
  2. Witam serdecznie jako nowa użytkowniczka forum przyznam że przeczytałam cały wątek Perszingowych wyrobów strona po stronie i z niecierpliwością czekam na następny wpis, co tu tak cicho?! Sama od niedawna (czyt. Od kiedy zamieszkałam na wsi) produkuję sery twarogi i masło, które ku mojej wielkiej radości spotkały się z dużym zainteresowaniem i stały się poniekąd sposobem na życie pozdrawiam Pana Perszinga i wszystkich serowarów, jesteście tu?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.