Skocz do zawartości

janp

Użytkownicy
  • Postów

    21
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Nie podano
  • Miejscowość
    Warszawa

Osiągnięcia janp

Uczeń

Uczeń (3/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dzień dobry. Pozycja nr 6 na liście nick janp, wpisałem w tytule przelewu, nie wiem dlaczego się nie pokazało Pozdrawiam
  2. janp

    Cytaty o wędzeniu

    Pamiętaj masażu młody, sztuka masarska polega na sztuce sprzedawania wody
  3. Nieśmiało podpowiem wyroby z wołowiny, pastrami, szynka wołowa, wołowina SV itp pozdrawiam
  4. Nic dodać, nic ująć. wiedza wyniesiona ze szkolenia - bezcenna, nowe doświadczenia wyniesione podczas wspólnej pracy - bezcenne, atmosfera niezwykle sympatyczna, wniosek? Aby prowadzący nie odpuszczali w proponowaniu nowych tematów, a jeśliby wyczerpali wszystkie to zostaną jeszcze powtórki, których nigdy za wiele. Wielkie dzięki za wszystko.
  5. Wszystkim uczestnikom, a w szczególności dwóm najważniejszym osobom Andrzejowi i Panu Dziadkowi najserdeczniejsze podziękowania za możliwość uczestniczenia w tak zacnym spotkaniu. :clap:
  6. Jestem pod wrażeniem, gratulacje dla autorów i wszystkich zaangażowanych w projekt
  7. Jest dwóch Januszów Piechotów , jeden Janusz (Janusz_p) i drugi Janusz (janp), w tym przypadku problemu nie ma. Pozdrawiam wszystkich.
  8. Dzień dobry wszystkim. Właśnie się zapisałem. Janusz Piechota "janp"
  9. Również bardzo żałuję. janp
  10. A to moje skromne Święta. Mnie nie wolno, ja muszę oszczędzać. Wszystkim życzę spokojnych i zdrowych Świąt janp
  11. Uczestniczyłem w kursie i postanowiłem skorzystać ze zdobytej wiedzy. I oto co wyszło janp
  12. Masz rację Twonk, to jest jeden schab, który zabrałem na działkę, reszta wisi w szafie dojrzewalniczej w odpowiednich warunkach temperatury, wilgotności i przewiewie. A schaby były przygotowywane na szkoleniu hybrydowym I stopnia na początku marca
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.