Skocz do zawartości

Piotr35

Użytkownicy
  • Postów

    10
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Bydgoszcz

Ostatnie wizyty

184 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Piotr35

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Współpracownik Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. O dojrzewaniu tuszy w skórze to wiem. Ale też jest z tym problem, najszybciej zaczyna się psuć w miejscu postrzalu, więc jak wiem że ma wisieć dłużej to to miejsce obrabiam.
  2. Skończę jak ta łania jak kobiecie wsadza na 3 dni 50kg mięsa do lodówki 🤔
  3. Wstępnie podzieliłem na klasy, ale tak na prawdę wstępnie. Zresztą tam jest tylko jeden i trzy.
  4. Witam serdecznie. Właśnie stała się awaria. W piątek została pozyskania łania,do poniedziałku była w chłodni. W poniedziałek rozbiór. Miałem mieć tydzień wolny a okazało się, że czeka mnie tygodniowy wyjazd. Wrzuciłem wszytko posegregowane do zamrażarki. Czy da radę z tego później zrobić jakieś wyroby czy raczej już sobie darować?
  5. Mam można powiedzieć bardzo podobna. Różnica tylko ze wpięta w przewód kominowy i rura z czarnej blachy.
  6. Palenisko to skrzynka metalowa otwierana z dziurkami do regulacji ilości dostarczane go powietrza. Jeżeli pytasz o rurę z paleniska do wędzarni, zwykła czarna blacha wsywana w skrzynię paleniska i wędzarni. A co osuszania to raczej jestem pewny, że kiełbasa była sucha.
  7. Chociaż 30C to miałem jak nie przy pilnowałem paleniska. A tak to trzymałem 20C których raczej staram się nie przekraczać.
  8. Myślę że 30C to nadal jest zimne wędzenie nie następuje ścięcie białka.
  9. Też byłbym chętny. Wiedzy nigdy za wiele.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.