Gregtom Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) Moze sprobuj najpierw na "Glupola".. ?! Najpierw sprawdz na gotowych wyrobach z masarni i jesli inspektor Cie zapyta (co to jest) odpowiesz ze to tylko obrobka termiczna gotowego produktu (z dopuszczonej) masarni.. (Typu Grill)..Zaznacz mu/jej/ ze chcialbys jednak swojskie wyroby sam produkowac i wedzic oraz jakie wymagania sa w tym celu potrzebne..W Karpaczu pod wjazdem na Kope, jest od cholery podobnych knajpek/jadlodajek o podobnym charaktrze..Oscypki tez "Gorole" wedza u siebie i sprzedaja swojskie produkty.. Edytowane 12 Lipca 2014 przez Gregtom Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10085-w%C4%99dzarnie-przy-drogach/page/2/#findComment-361307 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 15 Lipca 2014 Witaj Karkan.Jak wrócę z pracy to Ci napisze co i jak. Mam sklep rybny +smażalnie i od 1,5 roku sam wędzę ryby.Pozdr krzyhu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10085-w%C4%99dzarnie-przy-drogach/page/2/#findComment-361559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 16 Lipca 2014 Długo cosik pracujesz Cytuj http://www.boxgarage.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10085-w%C4%99dzarnie-przy-drogach/page/2/#findComment-361873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Przerabiałem kiedyś ten temat,rozmawiałem z weterynarją i wiem że kategorycznie zabraniają podwędzania wyrobów gotowych (kiełbasy,wędzonki,ryby) chodzi tu o wprowadzanie do wyrobu gotowego dodatkowych substancji smolistych (benzopireny),oraz możliwość niekontrolowanego rozwoju mikrobów. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10085-w%C4%99dzarnie-przy-drogach/page/2/#findComment-365074 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja pisałem o wędzeniu a nie o podwędzaniu Cytuj http://www.boxgarage.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10085-w%C4%99dzarnie-przy-drogach/page/2/#findComment-365099 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.