Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No i wspaniale Kolego..  :clap:  :clap:  :clap:

Jak Ci smakuje po drugim razie..?

Teraz napewno sie rozpedzisz na calego..

Serdecznie pozdrawiamy..  :)

Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa ..
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-365587
Udostępnij na innych stronach

Bardzo dobrze smakują, nastepnym razem chciałbym zrobić na próbę coś typu krakowska lub żywiecka. Za 1 razem tez tak wyglądały. Jedynie po sparzeniu straciły trochę blasku i zrobiły się trochę ciemniejsze ale to chyba normalne?

Wedziłem na buku z dodatkiem drzewa owocowego.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-365597
Udostępnij na innych stronach

Po parzeniu wędliny ciemnieją,baleronik wymiata jak i reszta;)

 

Niech dym będzie z nami..

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-366209
Udostępnij na innych stronach

Moje przy drugim wędzeniu nie wyglądały jak Twoje.

 

Gratulacje i witaj wśród zadymionych.

Ciepło pozdrawiam.

dyzio

__________________________________________

Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa)

 

nie zapominaj o Panu "S"

http://wedlinydomowe...go-forumowicza/

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-366214
Udostępnij na innych stronach

Po parzeniu wędliny ciemnieją..

Pozwolę się z kolegą nie zgodzić ... nie wszystkie, nie zawsze i nie każdemu ;)

Użyłbym określenia z lekka bledną czyli tracą blask bo jak ciemnieją to nie jest dobrze ;)

 

Wysłane z GT-9500I za pomocą Tapatalk 4

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-366241
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.