quqi89 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Moje 2 wędzenie w wedzarni na wzór beiota. Miesko peklowane 4 dni (łacznie z ociekaniem)I jakies tam udka z poprzedniego razu:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No i wspaniale Kolego.. Jak Ci smakuje po drugim razie..?Teraz napewno sie rozpedzisz na calego..Serdecznie pozdrawiamy.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-365587 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quqi89 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Bardzo dobrze smakują, nastepnym razem chciałbym zrobić na próbę coś typu krakowska lub żywiecka. Za 1 razem tez tak wyglądały. Jedynie po sparzeniu straciły trochę blasku i zrobiły się trochę ciemniejsze ale to chyba normalne?Wedziłem na buku z dodatkiem drzewa owocowego. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-365597 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wedliny wiazesz juz jak profi.. Super.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-365599 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Po parzeniu wędliny ciemnieją,baleronik wymiata jak i reszta;) Niech dym będzie z nami.. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-366209 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Moje przy drugim wędzeniu nie wyglądały jak Twoje. Gratulacje i witaj wśród zadymionych. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-366214 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Po parzeniu wędliny ciemnieją..Pozwolę się z kolegą nie zgodzić ... nie wszystkie, nie zawsze i nie każdemu Użyłbym określenia z lekka bledną czyli tracą blask bo jak ciemnieją to nie jest dobrze Wysłane z GT-9500I za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-366241 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Wlasnie mnie tak sie stalo ostatnie 2 razy przy kielbasie , po parzeniu zrobila sie jasniejsza,to znaczy dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-366247 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quqi89 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 25 Października 2014 No i kolejne zadymianie za mną. Peklowane jak poprzednio 4 dni. Poledwiczka troszkę za słona ale baleronik idealny. No i zajawka wedzarni. :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10199-wyroby-quqi/#findComment-379178 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.