darekgorlice Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 17 Grudnia 2024 (edytowane) W dniu 26.11.2024 o 15:10, Grzewlod napisał(a): Coś nie pomyliłeś? Może masz podcieki dlatego pieczona jest taka jak opisujesz 🤔. Witam co jakiś czas wchodzę przeczytać co kto napisał nie wiem co masz na myśli na tym podcieki ale jeśli pod skórką spływający czasem gromadzący się tłuszcz albo po powierzchni ,No to może nawet coś takiego trochę było... Przy zapiekaniu... o tak mi się przypomina, troszeczkę ta kiełbasa na zewnątrz "przypocona" była No ale to zawsze tak jest przecież i prawie u każdego to się delikatnie przypoci . Ale na pewno mi nie kapało nic Bo pilnuję raczej tego ale jeśli ma ta wilgotność od tłuszczu powstała przy zapiekaniu jakieś znaczenie daj znać będę na to tym bardziej zwraca uwagę Edytowane 17 Grudnia 2024 przez darekgorlice Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10654-kie%C5%82basa-zbyt-twardazbita/page/2/#findComment-976494 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi