Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 26.11.2024 o 15:10, Grzewlod napisał(a):

Coś nie pomyliłeś? Może masz podcieki dlatego pieczona jest taka jak opisujesz 🤔.

Witam co jakiś czas wchodzę przeczytać co kto napisał nie wiem co masz na myśli na tym podcieki ale jeśli pod skórką spływający czasem gromadzący się tłuszcz albo po powierzchni ,No to może nawet coś takiego trochę było... Przy zapiekaniu... o tak mi się przypomina, troszeczkę ta kiełbasa na zewnątrz "przypocona" była No ale to zawsze tak jest przecież i prawie u każdego to się delikatnie przypoci . Ale na pewno mi nie kapało nic Bo pilnuję raczej tego ale jeśli ma ta wilgotność od tłuszczu powstała przy zapiekaniu  jakieś znaczenie daj znać będę na to tym bardziej zwraca uwagę

 

Edytowane przez darekgorlice
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10654-kie%C5%82basa-zbyt-twardazbita/page/2/#findComment-976494
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.