ralf325 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam gdzies mi sie obiło o uszy ze prowadząc firme cateringową moge robic sam wyroby wędliniarskie, ale tylko pod zamówienie.Wiem ze dzwoni ale nie wiem w którym kosciele moze ktos ma jakies informacje? Pozdrawiam Rafał. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10799-catering-a-wyroby-w%C5%82asne/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarus Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Potraktuj swoje wyroby jako wyroby garmażeryjnePozdrawiam, Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10799-catering-a-wyroby-w%C5%82asne/#findComment-393325 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf325 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Tak ale czy sanepid nie bedzie wymagał innych warunków sanitarnych niz dotychczas? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10799-catering-a-wyroby-w%C5%82asne/#findComment-393330 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.