Maxell Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Właśnie otrzymałem od Kolegi Bagno terminarz planowanych w pierwszym półroczu 2015 r. kursów w SDM Łazy. Przedstawia się następująco:Terminy kursów na I półrocze.W dniach: 13-15.03.2015r. podstawy przerobu mięsa (Kurs podstawowy)W dniach: 08-10.05.2015r. podstawy przerobu mięsa (Kurs podstawowy)W dniach: 12-14.06.2015r. podstawy przerobu mleka i maselnictwo (Kurs specjalistyczny)W dniach: 19-21.06.2015r. podstawy przerobu mięsa (Kurs podstawowy) Edytowane 4 Marca 2015 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10951-kursy-sdm-planowane-na-pierwsze-p%C3%B3%C5%82rocze-2015-r/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dzisiaj lub jutro kursy znajda się na stronie Szkoły Domowego Masarstwa WB i będzie można się zapisywać. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10951-kursy-sdm-planowane-na-pierwsze-p%C3%B3%C5%82rocze-2015-r/#findComment-398724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Już można się zapisywać na kursy: http://www.szkoladomowegomasarstwa.pl/oferta-szkolen Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10951-kursy-sdm-planowane-na-pierwsze-p%C3%B3%C5%82rocze-2015-r/#findComment-398790 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.