lesniak Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Witam nabyłem niedawno książkę o produkcji serów. Może jest to dobra pozycja i sporo wiedzy się tam znajduje, niestety nie znam czeskiego a w takim własnie języku ją napisali . Wiec może jest na forum osoba , która zna czeski lub zna czeskich serowarów i im się przyda. Informacje proszę na PW.Nawet jest dedykacja.Książka ma 309 str wydana w 1958 rOpisuje produkcje serów, masła , kazeiny tyle zrozumiałem. Edytowane 4 Lutego 2015 przez lesniak Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11042-ksi%C4%85%C5%BCka-dla-czeskich-serowar%C3%B3w/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi