Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nabyłem niedawno książkę o produkcji serów. Może jest to dobra pozycja i sporo wiedzy się tam znajduje, niestety nie znam czeskiego a w takim własnie języku ją napisali  :(. Wiec może jest na forum osoba , która zna czeski lub zna czeskich serowarów i im się przyda. Informacje proszę na PW.

Nawet jest dedykacja.

Książka ma 309 str wydana w 1958 r

Opisuje produkcje serów, masła , kazeiny tyle zrozumiałem.

post-41085-0-44884500-1423048153_thumb.jpg

post-41085-0-90697600-1423048179_thumb.jpg

post-41085-0-00976300-1423048252_thumb.jpg

Edytowane przez lesniak
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11042-ksi%C4%85%C5%BCka-dla-czeskich-serowar%C3%B3w/
Udostępnij na innych stronach

  • Maxell zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.