krzysiek-krze Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Mam mały pomysł. Fajnie aby powstał temat z instrukcją dla nowicjuszy na temat nadziewarki.Stary temat ma już ponad 100 stron. Materiału od groma i raczej nikt czytać tego nie będzie. A praktycznie co po chwile są te same pytania : "Jaką nadziewarkę kupić" " Czy nadziewarka X jest warta zakupu" " Co zrobić bo nadziewarka X ma taki problem" Może któryś z forumowiczów postarał by się napisać mały felieton z załączonymi zdjęciami- jakie nadziewarki są dostępne- jaki przedział cenowy- jakie plusy i minusy Jak by co mogę dokładnie opisać cały cykl tuningu chińczyka. Co wy na to? Cytuj Bo my jesteśmy mięsoholicy,wegetarianie są dla nas dzicy !Szynki, kiełbasy oraz kotlety,doprowadzają nas do podniety ! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11074-pomoc-dla-nowych/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Lutego 2015 Tylko przyklasnąć i życzyć przyjemnej pracy dla dobra ogółu. To samo będzie z mieszarkami, maszynkami do mięsa, szynkowarami itp. Myślałem o takich ilustrowanych katalogach, jak IKW. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11074-pomoc-dla-nowych/#findComment-403594 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.