Marek_ Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam!W związku z tym, że coraz więcej osób prezentuje swoje wyroby, które zostały wykonane wg. przepisów z naszej wspaniałej stronki, chciałbym zaproponować otworzenie nowego działu o nazwie " MOJE WYROBY". Było by to miejsce gdzie każdy mógłby się pochwalić co smacznego wyprodukował.Co wy na to?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1171-nowy-dzia%C5%82/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 23 Listopada 2007 Popieram..popieram :lol: Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1171-nowy-dzia%C5%82/#findComment-22902 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja też popieram. Dzisiaj szynkowarzę karkówkę z boczkiem w/g RaFa. Zobaczymy co z tego wyjdzie :question: :grin: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1171-nowy-dzia%C5%82/#findComment-22904 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam Myślę że w tym nowym dziale też by musiały być pod tematy które należało by szukać i wracamy do tego co mamy . Myślę że przestrzeganie pisania treści w danych postach i tematach jest najrozsądniejsze . Jednak jestem za tym że jakieś miejsca do pogadania być powinny chociażby do tych co lubią pogadać . Mamy jednak Ble Ble i ten temat można by rozwinąć w pod tematy Serdecznie pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1171-nowy-dzia%C5%82/#findComment-22929 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.