Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów. To moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumiałość. Jestem w trakcie budowy pieco wedzarni, o wedzarni duzo czytałem i mysle ze wiem jak to dobrze zrobic. Pytanie ma do budowy pieca chlebowego a raczej do pizzy bo jestem jej wielkim fanem. Tu moje pytanie. Czy do pieca potrzebny jest jakis dopływ powietrza czy wystarczy przez drzwiczki i komin nad drzwiczkami?? Jakies kanały dymne?? Prosze o szczegółowe fotki jesli takie posiadacie. Pozdrawiam. Prosze podajcie jakies wymiary wewnetrzne pieca oraz wielkosc otworu wejsciowego. Pozdrawiam :cool:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12240-pieco-wedzarnia/
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.