Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , mam Borniaka 150 i skoki temperatury podczas wędzenia godne Małysza , ma ktoś wypróbowaną zmiane , jakiś zestaw godny polecenia do kupienia....

  • Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

 

 

Ale kiełbasy i piersi wogóle nie pachniały tak jakby były nie uwędzone...kolor też był mizerny

Jestem pewien, że po parzeniu będzie OK.

  • 2 lata później...

DYMBOX po modyfikacji

Edytowane przez mariusz1415

człowiek uczy się całe życie , a i tak głupi umiera...

 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.