Gregtom Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 22 Lutego 2016 Material pdf w linku.: http://www.sawin.pl/files/sawinskie_smaki.pdfPrzepis nr. 18.. Jakos mi sie usmiecha.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12710-sawi%C5%84skie-smaki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andym Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 22 Lutego 2016 Ciekawe, może taką drożdżówkę..... z mięskiem jeszcze nie robiłem, nie jadłem. Może być całkiem ciekawy smak. Z tym, że nie jadając drobiu, zastosowałbym wołowe z goleni, mostka. Dużo smaku i ta kleistość...Pozdrawiam. Pozwoliłem sobie zapisać ów pdf. może się przydać, dziękuję. Cytuj Pozdrawiam, Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12710-sawi%C5%84skie-smaki/#findComment-478591 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 22 Lutego 2016 Hahaha.. Wlasciwie chodzilo mi o ten przepis nr.19.. "Toto" z budyniem. Andymku.. Smacznego.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12710-sawi%C5%84skie-smaki/#findComment-478595 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andym Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 22 Lutego 2016 Dzięki i wzajemnie Cytuj Pozdrawiam, Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12710-sawi%C5%84skie-smaki/#findComment-478624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczysIaw Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 24 Marca 2016 A ja bym sobie chętnie zjadł sernik z pierniczkami Moje 2 ulubione smaki w jednym Cytuj Kancelaria-Cieslak.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12710-sawi%C5%84skie-smaki/#findComment-487216 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.