cicior112 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Marca 2016 Jak w temacie. Wybieram się z ojcem na swoje pierwsze polowanie, dogadałem się ze to co upolujemy ja będę przerabiał na wędliny. Moje pytanie jak przyrządzić takie mięsa „ rozumiem ze jest to zależne od gatunku” będziemy polować na dzika, oraz w jakim drzewie i jak długo wędzić? Cytuj dezynsekcjaderatyzacjamonitoring sanitarny Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12799-jak-najlepiej-i-najsmaczniej-przygotowa%C4%87-wyroby-z-dziczyzny/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Marca 2016 Kolego, mamy na forum cały dział poświęcony dziczyźnie. Tam znajdziesz wszystko. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12799-jak-najlepiej-i-najsmaczniej-przygotowa%C4%87-wyroby-z-dziczyzny/#findComment-483086 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.