Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym pokazać wam moje rolnik salami i produkcji.

 

1400 g
Wieprzowina, chude
600 g
Speckrollen-), wielopierścieniowe, bez skórki
50 g
marynowanie
8 g
Pieprz biały
1 EL, d.
gorczyca
8 g
glukoza
1 łyżka
Maggi
2 cl
rum

Jelito (PiesPluto lub Rindermittel-)

Drewno opałowe buk, grzywny
składniki:
Mięso i boczek może zamarznąć dwie godziny, a następnie przejazd przez 2 mm płyty otworowej wilka. Przyprawy i rum oraz ilości pięciu minut.
Mięso kiełbasy w osłonkach butelki i niech zaczerwienienia dwa tygodnie w chłodnym miejscu przewiewnym. Potem codziennie przez tydzień, nawet zimnym dymem.

post-79793-0-04913100-1461138616_thumb.jpg

post-79793-0-13906000-1461138795_thumb.jpg

Gruß Smoky 58

wenn du den wahren Karakter eines  Menschen kennen willst, gebe ihm Macht!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12954-bauern-salami/
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.