Smoky 58 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Chciałbym pokazać wam moje rolnik salami i produkcji. 1400 gWieprzowina, chude600 gSpeckrollen-), wielopierścieniowe, bez skórki50 gmarynowanie8 gPieprz biały1 EL, d.gorczyca8 gglukoza1 łyżkaMaggi2 clrumJelito (PiesPluto lub Rindermittel-)Drewno opałowe buk, grzywnyskładniki:Mięso i boczek może zamarznąć dwie godziny, a następnie przejazd przez 2 mm płyty otworowej wilka. Przyprawy i rum oraz ilości pięciu minut.Mięso kiełbasy w osłonkach butelki i niech zaczerwienienia dwa tygodnie w chłodnym miejscu przewiewnym. Potem codziennie przez tydzień, nawet zimnym dymem. Cytuj Gruß Smoky 58wenn du den wahren Karakter eines Menschen kennen willst, gebe ihm Macht! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12954-bauern-salami/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.