kokos Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 23 Listopada 2016 itam,Znajomy będzie robił kiełbasę z rozmrażanego mięsa. Czy dobrze myślę, że podczas rozmrażania w jakimś stopniu każdy KG mięsa straci ileś tam procent wody, która by w mięsie była, gdyby nie było zamrażane.Ile procent masy / wody może ubyć podczas rozmrażania. Wydaje mi się, że trzeba to potem uzupełnić - czy dobrze myślę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13637-kie%C5%82basa-z-rozmra%C5%BCanego-mi%C4%99sa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.